Leef!               Lebe!
Visopama®
info@visopama.eu

Algemene voorwaarden 

De gebruikte methoden en healingen zijn subtiele processen, welke bij de één sterker werken dan bij een ander, afhankelijk van de persoonlijke ontwikkeling. Hoewel er goede en soms zelfs spectaculaire ervaringen zijn met de methoden, is er nooit sprake van enige garantie (dit geldt trouwens voor elke behandelmethode). Bij de methoden die ik gebruik stel ik geen diagnoses betreffende specifieke medische aandoeningen, of hoe deze te genezen. De methoden spreken zelfgenezende energieën aan en zijn ondersteunende behandelingen. De cliënt is zelf verantwoordelijk voor het continueren of aangaan van medische behandelingen.

 

Inschrijvingsvoorwaarden

Voor de cursussen en workshops geldt: aanmelding minimaal 3 weken van te voren. De inschrijving is definitief na betaling van het inschrijfgeld minimaal 3 weken van te voren.

Het inschrijfgeld is het eerste deel van het cursusgeld. De rest van het cursusgeld dient te zijn overgemaakt uiterlijk een week voor de cursus of op de eerste cursusdag contant te worden betaald.

Voor een meerdaagse dagcursus is het inschrijfgeld 150 euro p.p.
Voor een meerdaagse avondcursus is het inschrijfgeld 50 euro p.p.

Voor een ééndaagse cursus of workshops 25 euro inschrijfgeld p.p.

De cursussen kunnen i.p. niet in termijnen betaald worden, tenzij dit bij de cursus vermeld staat.

Door de inschrijvingskosten te betalen voor een cursus of workshop gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Uiterlijk 1 week voor aanvang van de cursus of workshop ontvangt u informatie, routebeschrijving en een bevestiging.

Bij annulering tot 3 weken voor de cursus gelden als annuleringskosten 25 euro. Tussen de 3 weken voor de cursus en 1 week voor de cursus geldt het volledige inschrijfgeld als annuleringskosten. Vanaf 1 week voor de start van de cursus of workshop bent u het volledige cursusbedrag verschuldigd of u zorgt voor een vervang(st)er. 
Mocht de cursus door Visopama geannuleerd worden dan ontvangt u het volledige inschrijfgeld retour.

 

Afzeggen

Heb je een afspraak gemaakt dan kun je bij verhindering tot 24 uur van te voren afzeggen, anders worden de (consult) kosten in rekening gebracht.

^