Leef!               Lebe!
Visopama®
info@visopama.eu

DNA ThetaHealing™ 

Onze gedachten zijn de basis van onze realiteit. Met onze gedachten creëren we persoonlijke geloofsovertuigingen en ook onze gezondheid. Als je je leven of ervaringen wilt veranderen dan zal je eerst je geloofsovertuigingen moeten veranderen, aangezien we creëren wat we denken wie we zijn.

Door positieve gedachten en geloofsovertuigingen creëer je positieve ervaringen in je leven. Meestal zijn we ons maar van een klein deel van onze gedachten bewust. In ons onbewuste zitten vele programma's van waaruit we elke dag manifesteren. Veel overtuigingen en gedachten hebben we overgenomen vanuit onze omgeving, de historie of familie of de meningen die momenteel of vroeger voor 'waar' aangenomen waren. Dat kunnen programma's zijn die ons leven beïnvloeden zonder dat we het weten!

Wetenschappelijk is inmiddels bewezen dat bij stress de emoties gifstoffen doen vrijkomen. En is er een groeiend bewustzijn dat emoties, gevoelens en gedachten van invloed zijn op onze gezondheid. Daarom zien we een groeiende belangstelling naar hoe de geest het lichaam positief kan beïnvloeden naar een optimale vitaliteit.

Deze DNA ThetaHealing techniek werkt vanuit het Thetabewustzijn, dit is een diepe ontspannen meditatieve staat. In 'Theta' kunnen we gemakkelijk negatieve overtuigingen op 4 niveaus (kernovertuigingen, genetisch niveau, historisch niveau en zielsniveau) wijzigen in wat jij wilt.
Bijvoorbeeld ideeën als zelfbeperking en het begrenzen van je mogelijkheden, beperken enorm die mogelijkheden en je kracht en kunnen worden omgezet in onbeperkte mogelijkheden.

Met de DNA ThetaHealing techniek kun je bereiken dat je:

 • stress makkelijk loslaat, angst blijvend vermindert
 • zelfvertrouwen blijvend versterkt wordt
 • een diepe helderheid ervaart op psychisch en mentaal niveau
 • verbale mogelijkheden en je IQ versterkt
 • makkelijker kan visualiseren en de beelden levendiger worden
 • gemakkelijker pijn loslaat en het stimuleert de productie van endorfine in je lichaam

DNA thetahealing™ is herontdekt door Vianna Stibal toen zij vele mensen reeds geholpen had en nadat zij zelf kanker kreeg en ervan herstelde. Ook haar intuïtieve kennis van het DNA wordt door wetenschappers ondersteund. In de cursus wordt ook haar verhaal verteld.  Viviana van der Spa-Vijn is geregistreeerd ThetaHealer instructor bij Vianna Stibal.

Consult

 

Het consult kost 75 euro voor een uur. Een vervolgconsult kan ook per telefoon. 

Bij klachten zowel op lichamelijk, emotioneel, geestelijk, mentaal als op spiritueel vlak. Natuurlijk ook voor een DNA activatie.

Wil je zelf de techniek leren om op jouw moment te kunnen toepassen volg dan de Basic cursus.

Voor cursusdata zie agenda en inschrijven doe je hier.

 

 

^